De beste sneldrogende chape

Wij voeren allerhande chapewerken uit, waaronder het plaatsen van sneldrogende chape in Desselgem en omstreken. Verder plaatsen wij ook gewone chape, Duremit chape en vloeichape, net zoals thermische en akoestische isolatie en PUR-isolatie. Voor alle chapewerken en isolatie in uw nieuwbouw- of renovatieproject kunt u dus een beroep doen op onze complete service.

Hydraulisch bindmiddel, snelle oplossing

Sneldrogende chape is dé ideale oplossing wanneer u op zeer korte termijn chape wenst te plaatsen in uw bouw- of renovatieproject. Deze chape wordt met name gestort wanneer men in tijdnood zit en de werf snel klaar moet zijn voor verdere afwerking.

Door middel van het toevoegen van een hydraulisch bindmiddel aan de chape, zal de chape sneller drogen.

Soorten sneldrogende chape

Bij Kristof Vervaeck Chapewerken plaatsen wij verschillende soorten sneldrogende chape, die voorzien is van vezelwapening. Aan deze chape wordt een chloorvrij, multifunctioneel toeslagmiddel gevoegd voor snelle uitdroging. De versneller is eveneens te verkrijgen met een plastificerende en stabiliserende werking:

  • Knopp Versneller 10: droog na 14 tot 16 dagen
  • Knopp Versneller 15: droog na 8 tot 10 dagen
  • Knopp Versneller 20: droog na 2 tot 4 dagen

Vrijblijvende offerte

Bij Kristof Vervaeck Chapewerken kunt u terecht tot een straal van 70 kilometer rond Desselgem en Waregem. Vraag gerust meer informatie of een vrijblijvende offerte voor chape- en isolatiewerken of bekijk onderstaande fotoreportage zodat u zich alvast een beeld kunt vormen van onze mogelijkheden.